Egészségnap

A TÁMOP 6.1.2/11.3 „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok a kistérségekben” projektjének keretein belül a dunaújvárosi Szent Pantaleon kórház munkatársai és meghívott vendégelőadók közreműködésével 2014. november 22-én egészségnapon vehettek részt az érdeklődők Nagyvenyimen, a Művelődési Házban.

P1060059

A látogatók többféle előadás közül válogathattak. Akadt olyan előadó, aki interaktívvá téve prezentációját, bevonta a nézőket is. Kovács Éva a cukorbetegségről tartott előadást, Gál Attila mozgásterápiákról szóló prezentációját interaktív elemekkel is kiegészítette, Somogyi Judit Intim tornagyakorlatokkal készült a látogatók megmozgatására, Nagy Tamástól pedig a gyermekek szellemi és érzelmi fejlődéséről halhattunk előadást, majd ezt követően egy biorezonanciás bemutatót nézhettünk meg. Az előadássorozatot Faragó László Shaolin kungfu formagyakorlatok önvédelmi, taichi chuan és chikung légző gyakorlatok bemutatója zárta, amit a nézők is kipróbálhattak.
Az előadások alatt és után a Szent Pantaleon Kórház munkatársai az iskola aulájában különböző ingyenes vizsgálatokkal várták a résztvevőket. Előjegyzés és sorban állás nélkül!

Az Egészségfejlesztési Iroda „Az egészségesebb lakosságért” program keletein belül továbbra is lehetőségek tárházával várja az érdeklődőket. A Shaolin Kung Fu Association Hungary (S.K.A.H.) Dunaújváros gyermek kung-fu tanfolyamára folyamatos a tagfelvétel. Aki a Touch for Health és a Brain Jim kineziológiai módszerek iránt érdeklődik, Gál Attilához fordulhat segítségért.
A tanfolyamokról IDE kattintva tájékozódhatnak.
Köszönjük a közreműködést az előadóknak, a Szent Pantaleon Kórház és az Egészségfejlesztési Iroda munkatársainak és Zseli József doktor úrnak!
Az Egészségnapról készült képeket megtekinthetik a Galériában.