Adventi készülődés 2014

 

Ebben az évben már 5. alkalommal gyűlt össze az iskola aulájában az a lelkes kis csapat, akik együtt készítették el a település közös adventi koszorúját. A szorgos önkéntesek között akadtak, akik már az első koszorú elkészítésében is segédkeztek, és voltak, akik most először csatlakoztak.

 Az óvó nénik irányításával közel 2 órás munkával több tíz kiló fenyőt dolgoztunk fel az előre elkészített alapra, amit az évek során összegyűjtögetett díszekkel ékesítettünk.

Munka5

 Óvodások és nyugdíjasok, apukák és nagymamák keze nyomát őrzik a gallyak, amiket nagy-nagy szeretettel fontunk egybe. A szépérzék mellett erőre is szükség volt, hogy helyére –a Barátságkő köré- kerüljön a koszorú: az ehhez nyújtott segítségért a tornateremben focizó fiúkat, urakat illeti a köszönet.

A Barátságkő körül még eltávolítottunk néhány gyomot, majd a szervezők nevében Kegyes Lászlóné megköszönte minden résztvevőnek a közreműködést. A délelőttöt egy közös csoportképpel zártuk.

Borító

November 30-án, advent első vasárnapján 16 órától várunk mindenkit szeretettel az óvodások adventi műsorára, és ezt követően az első gyertyánk közös meggyújtására.

A délelőttről készült képeket megtekinthetik a Galériában.