Szerető beszélgetések

Első alkalommal február 18-án, szerdán 18 órakor a Művelődési Házban.

A Szerető beszélgetések címet adta, Rozbora Piroska, a Művelődési Ház nyugalmazott vezetője annak a programsorozatnak, melynek háziasszonya és előadója lesz.
A havonta egy szerda estére tervezett találkozókon Piroska a hétköznapi élet mindannyiunkat érintő lelki, egészségi problémáiról beszél és beszélget a jelenlevőkkel, és igyekszik segítséget nyújtani a megoldásukhoz. A kétórás időtartamra tervezett programok a közös együttlétre való ráhangolódással kezdődnek, majd egy-egy témához kapcsolódó előadás hangzik el, azt követően közös beszélgetést tervezünk a jelenlevőkkel. Az estét meditációval zárjuk. Későbbiekben alkalmanként külsős előadó felkérését is tervezzük.
A február 18-i előadás fókuszában a SZERETET áll majd. A soron következő beszélgetés témáját minden esetben az eseményt megelőzően a Művelődési Ház honlapján adjuk közre, illetve érdeklődni lehet telefonon vagy személyesen a könyvtárban (25/506-220).
A programon a részvétel alkalmanként 100 Forint.
 
ÉLJ SZERETETBEN
LÉTEZZ AVÉGTELENSÉGBEN
EZEK TELJESSÉGÉBEN
TARTSON AZ ÉLETED ÖRÖKKÉ.
 Szeretet
„Jöjjünk össze szerető beszélgetésre azzal a céllal, hogy tanuljunk egymástól, tanítsuk egymást, hogy jobbá, szerethetőbbé, bölcsebbé, segítőbbé, tökéletesebbé váljunk s lelkileg, szellemileg fejlődjünk.”
Rozbora Piroska