Falunap 2015 fellépői I. – Retroleum

Egy hét múlva, már péntek este elstartol a FALUNAPi rendezvénysorozatunk, melyre sok szeretettel várunk minden érdeklődőt! A következő napokban a programsorozat fellépőit mutatjuk be. Elsőként sok szeretettel ajánljuk a péntek esti koncert hangulatfelelőseit, a Retroleum zenekart.

retroleum

RETROLEUM ZENEKAR

Július 31. 22:00

A Retroleum zenekar egy fiatal, dinamikus, élő zenét játszó, rugalmas banda, akiknek fontos az, hogy a retro zenét életben tartsák.
2011-ben alakultak 4 taggal (dob, basszusgitár, szólógitár, ritmusgitár, billentyű), amely a ’60-as, ’70-es, ’80-as ’90-es évek legnépszerűbb pop- és rock slágereivel szórakoztatja közönségét.
Olyan ismert külföldi és hazai előadók zenéit játsszák, ami minden korosztálynak tetszik: Beatles, Elvis Presley, Illés, Hungária, Bikini, Edda, Republic és még sorolhatnánk…
Főbb stílusok: rock and roll, beat, blues, pop-rock.
A mostanság egyre népszerűbb retro partikon elhangzó dalokat varázsolják a színpadra, élőben
A fiatal és dinamikus együttes több éves tapasztalattal a háta mögött óriási hangulatot teremtett már több fesztiválon, utcabálon és kulturális rendezvényen.
Aki szereti a ’60-as évek beat zenéjét, a ’70-es, ’80-as és a ’90-es évek dallamos könnyű rock zenéjét, a rock and rollt, akkor szeretni fogja a Retroleumot is.