Falunapi programok XII.

IRIGY HÓNALJMIRIGY

„Na gyere kiabáld, hogy Hónaljmirigy!”


Sok anekdota kering arról, hogyan is keletkezett az „Irigy Mirigy jelenség”. Érdekes, hogy még egy hollywoodi rendező sem filmesítette meg ezt a siker sztorit, pedig minden hozzávaló adott a kasszasikerhez…

Ki gondolná, hogy csak egy szilveszteri bulira állt össze 1990-ben az Irigy Hónaljmirigy ”formáció”. A buli jól sikerült és szerencsére azóta is tart. 2010. decemberében pedig már megalakulásuk 20. évfordulójára készülnek.

Büszkék az elmúlt évekre, arra, hogy még mindig együtt vannak és arra is, hogy ennyi idő elteltével is még mindig van bennük tűz. Évente száznál is többször lépnek fel országszerte, de természetesen a „munka” mellett mindig jut idő egymásra és valami új hülyeségre is.

14 Arany lemez, 12 platinalemez, 1 dupla platina, 70 önálló tévéműsor, Huszka Jenő díj, 3 Fonogram díj, Kamera Hungária díj, Story gála népszerűségi díj, és számos szakmai elismerés. De a legnagyobb eredmény a közönség szeretete, már több mint 25 éve!!

Szeretettel várjuk Önöket fellépésükre Jubileumi Falunapunk szombatján, augusztus 5-én, a Ligetben felállított színpadon 17:30-tól.

Forrás: www.mirigy.hu
www.facebook.com/mirigy
Kép: www.facebook.com/mirigy