Falunapi programok XXV.

NAGYVENYIMI KOSSUTH LAJOS ÁLTALÁNOS ISKOLA PROGRAMJAI

Az iskola volt és jelenlegi tanítványainak és tanárainak közös műsorát augusztus 5-én, szombaton 15:10-től a Ligetben felállított nagyszínpadon. A produkcióban verset mond Csőgér Lilla és Németh Kitti , valamint elhangzik majd két dal, ahol szólót énekel Borbás Luca, Németh Petra és Pokornyi Orsolya.

Őket követi az iskola jelenlegi tanulóiból álló kötélugró csapat, a Venyimi szöcskék.
Venyimi szöcskék
A Venyimi szöcskék 2011-ben alakult kötélugró csoport, melynek tagjait a Nagyvenyimi Kossuth Lajos Általános Iskola nebulói alkotják. A csapatot délutáni foglalkozások keretében folyamatosan fejleszti Csikós Nagy Norbert. Az elmúlt 6 évben a csapat tagjai folyamatosan fejlődtek és fejlődnek egyéniben és csapatban egyaránt, egyre kreatívabb elemeket képesek megtanulni és előadni.
A szöcskék immáron rendszeres fellépői a falunapnak, fiatalos, lendületes, vidám színt adva ezzel a programsorozatnak.
A helyi és kistérségi előadásokon kívül szeretnének részt venni országos megmérettetéseken, amint lehetőségük lesz rá.
Fogadják szeretettel őket a Liget színpadán augusztus 5-én, szombaton 15:35-kor.
Az iskolát nem csak a színpadon láthatják,
hanem a ligetben felállított Sulisátorban is:
Sulisátor
Szeretettel vár minden játszani vágyó gyermeket a Nagyvenyimi Kossuth Lajos Általános Iskola Sulisátra a Ligetben a Jubileumi Falunap szombatján, augusztus 5-én 11:30-18:00 óráig.
A sátorban 1 képernyőn az elmúlt 10 év sulis képeiből láthatnak válogatást az oda látogatók.
Logikai játékokkal (főleg kirakók), kézműves játszóházzal, arcfestéssel kedveskednek minden betérő gyermeknek az iskola pedagógusai.
Érdemes Időről időre visszanézni a sátorhoz, mert a tanerők civilben egymást váltják majd, így a játékok közül is hol az egyiket, hol a másikat lehet majd igénybe venni.

A Sulisátor teljesen ingyenesen vehető igénybe.