Falunapi programok II. – Nagy Molnár Dávid illuzionista

„Nagy Molnár Dávid bűvész – illuzionista előadóművész vagyok. 12 éves koromban egy film hatására, érdekelni kezdett a szemfényvesztés, a varázslat és ami mögötte van, a titok. Eleinte bűvészkönyvekből képeztem magam, majd egy amatőr bűvészklubban csiszoltam tudásom hasonló érdeklődési körű fiatalokkal. Később profi bűvésztanároktól sajátítottam el a szakma titkait, az előadóművészet alapjait.
18 éves koromban, az Állami Artistaképző Intézetben tettem sikeres előadóművészi vizsgát.
Pályakezdő bűvészként 8 évig, eleinte gyerekműsorokban, majd budapesti műsoros szórakozóhelyeken, szállodákban, bárokban, varietékben léptem fel. A hazai tapasztalatszerzés után 10 év színpadi szereplés következett külföldön, szórakozóhelyeken, gálaműsorokban és óceánjáró luxushajókon, így több ezer ember előtt fellépve bejártam a fél világot.
A bűvészek világbajnokságán 2. helyezést értem el, Magyarországon pedig egyetlen magyar bűvészként, megkaptam a Hortobágyi Károly díj állami kitüntetést, melyet a kultúráért felelős miniszter, kiemelkedő artistaművészi tevékenységért adományozhat.
Jelenleg, több mint 30 év tapasztalatával, főként Magyarországon szórakoztatom a közönséget, jellemzően céges rendezvényeken, privát partykon, különböző gálaműsorokban, családi napokon, önfeledt perceket szerezve a felnőtt és gyerek közönségnek egyaránt. Minden évben bűvész kongresszusokon fejlesztem szakmai tudásom, hogy az Ön rendezvényének sikeréhez is nagyban hozzájárulhassak. Számomra a bűvészkedés nem csak egy hivatás, inkább egy folyamatos fejlődéssel fűszerezett életforma.
Legyen a közönségnek élmény, nekem sikerélmény!”

Szakmai díjak:

  • FISM Bűvész Világbajnokság Drezda II. helyezés
  • V. Nemzetközi Cirkuszfesztivál Budapest “Legjobb Magyar Előadóművész díj”
  • Kulturális Minisztérium Budapest “Hortobágyi Károly díj” állami kitüntetés
  • Magic Stars Monte Carlo “Ezüst Pálca díj”
  • Bűvész – Európa Kongresszus Baden – Baden II. helyezés
  • Bűvészfesztivál Austria “Grand Prix”
  • MAGIÁLES – SARIVARI bűvészfesztivál Karlovy Vary “Grand Prix”
  • CORODINI bűvészfesztivál Budapest “Grand Prix”
  • STRÍBRNY PRSTEN bűvészfesztivál Prága “Grand Prix”

Forrás: https://davidmagic.hu/

Augusztus 7-én 19 órától a Ligetben felállított nagyszínpadon